Konkurranse vilkår

KONKURRANSE(R) gjelder kun i Norge og er gratis å delta i alle våre konkurranser.

1. Disse vilkår gjelder for alle konkurranser (med mindre og i den grad) konkurransen sier noe annet.

2. Med mindre annet er spesifisert, er konkurranse kun åpen for norske og innbyggere bosatt i Norge, unntatt ansatte i bedriftens navn, deres familier, agenter eller noen annen person (er) forbundet med konkurransen, inkludert tredjeparts reklamepartnere.

3. Å bli med i en konkurranse er begrenset til én per person. Vinneren er ansvarlig for at de er i stand til å akseptere den prisen som er fastsatt i samsvar med disse vilkårene, i tilfelle de ikke klarer å gjøre det så Furuheim mote forbeholder seg retten til å re-trekke premien.

4. Å bli med i en konkurranse er gratis, men premien kan inneholde f.eks betaling av porto, emballasje og lignende. Dette vil variere og vil alltid stå tydelig og godt i beskrivelsen av konkurransen.

5. Alle kvalifiserte deltakere aksepterer å overholde hver og alle disse vilkår og betingelser. Misrepresentative eller falske oppføringer vil oppheve en oppføring. Furuheim mote forbeholder seg retten til, med eller uten grunn, for å utelukke deltakere og tilbakeholde premier for brudd på noen av disse vilkårene. Furuheim mote forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettsiden.

6. Hvis ikke annet er spesifisert, vil vinneren(e) bli trukket tilfeldig fra alle riktige svar mottatt før fristen. Vinnere vil bli varslet innen 7 virkedager etter fristen. Alle rimelige anstrengelser blir gjort for å kontakte vinneren i løpet av denne tiden. Hvis en vinner ikke kan kontaktes eller ikke er tilgjengelig, forbeholder Furuheim mote retten til å re-trekke en annen vinner fra de riktige oppføringene som ble mottatt før fristen.

7. Deltakere vil beholde opphavsrett på sine innsendte oppføringer, men ved å kunne delta i våre konkurranse(r), vil alle deltakerne lisensiere Furuheim mote fritt fram evigvarende lisens til å redigere, publisere og bruke hver oppføring i enhver og alle medier (inkludert print og online) for publisitet og nyheter formål.

8. Furuheim mote vil ikke være ansvarlig for eventuelle feil i mottak av oppføringer. Furuheim mote tar ikke ansvar for bidrag som er tapt, forsinket, uleselig, ødelagt, skadet, ufullstendige eller på annen måte ugyldige. Bidrag vil ikke bli anerkjent eller returnert.

9. Furuheim mote vil ikke være ansvarlig for eventuelle tap eller skader som oppstår som følge av vinnerens (eller deres gjest) glede av premien.

10. Ved godkjenning av vilkårene blir du automatisk satt opp til nyhetsbrev hos Furuheim mote. Dette kan inneholde nyheter, tilbud, konkurranser osv.

11. Påmelding er begrenset til følgende metoder: Kun på nett, direkte link: http://furuheimmote.no/index.php?route=information/competition

12. Premien har en retail verdi av bokført verdi som vist. Alle premier kommer fra Furuheim mote sitt lager. Ingen erstatning, overdragelse eller overføring av premien tillatt. Vinneren er selv ansvarlig for enhver og alle gjeldende avgifter og skatter i forbindelse med premie mottak og bruk.

13. Hvor en premie har alternativer tilgjengelig, vil vinneren få lov til å spesifisere sin ønsket alternativ der alternativet er en uten pristillegg. Produktalternativer som øker verdien av premien elementet over produkter standard basisprisen blir ekskludert fra konkurransen.

14. Furuheim mote forbeholder seg retten til å kansellere eller endre Konkurranse(ne) hvis svindel, tekniske feil eller andre forhold utenfor rimelig kontroll, svekker integriteten til konkurransen, som bestemmes av Furuheim mote etter eget skjønn. I et slikt tilfelle, forbeholder Furuheim mote rett til å tildele premien på tilfeldig blant de kvalifiserte deltakere mottatt opp til tidspunktet for verdifall. Furuheim mote forbeholder seg retten til etter eget skjønn å diskvalifisere enhver person det mener tukler med påmeldingsprosessen eller driften av konkurransen, eller som handler i strid med disse offisielle reglene eller på en usportslig eller forstyrrende måte.

15. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.